martes, 30 de diciembre de 2014

I Torneig de Futbol Femení Solidari

Sis equips participaran en el torneig amb l’Hortonenc com amfitrió

El FC Hortonenc ha organitzat el I Torneig Solidari Femení que es celebrarà diumenge a partir de les 10 del matí al Camp Municipal de Sant Llorenç d’Hortons. La trobada es fa perquè l’any passat el club va enviar cap a la Fundació Diarra de Malí un munt de caixes plenes de roba de l’Hortonenc que va arribar allà al país ja que la Fundació va enviar fotografies amb nens i nenes amb pocs recursos vestits de l’Hortonenc.

Va fer tanta il·lusió a la directiva del club i va fer tant de ressò a la comarca, que el club ha organitzat aquest Torneig Femení per recollir joguines i entregar-les a la mateixa Fundació amb els mateixos objectius, que arribin als nens i nenes més desafavorits.

El Torneig comptarà amb sis equips dividits amb dos grups. El grup A estarà format pel Sant Sadurní, l’EFO 87 i l’Hospitalet Atlètic. Per altra banda, en l’altre grup hi ha l’Hortonenc, el Piera i la Torre de Claramunt. A partir d’aquí, els dos primers classificats de cada grup jugaran entre elles unes semifinals per determinar la final i el corresponent vencedor. Els partits seran de 20 minuts, amb descans de 10 entre partit i partit.
Cartell publicat del I Torneig || FC Hortonenc


No hay comentarios:

Publicar un comentario