domingo, 4 de enero de 2015

El FC Hortonenc s’enganxa a les primeres posicions

Després de la victòria a La Granada, es situa a tres punts dels líders

El FC Hortonenc s’ha tornat a posicionar en el grup capdavanter del grup 10 de Quarta Catalana després de guanyar per 1-4 a domicili davant La Granada B, partit corresponent a la setena jornada ajornat en el seu moment per la pluja.

Els homes de Jose Luis Leon van començar la temporada molt bé, guanyant els cinc primers partits que els va posicionar a la part alta de la classificació com a ferm candidat a l’ascens.

Les coses es van afluixar quan van perdre per un contundent 5-1 davant el Mediona. A partir d’aquí, van encadenar un seguit de mals resultats empatant a Sant Pau d’Ordal i perdent a casa davant La Plana Rodona i la Martinenca. Actualment, després de tres jornades, és el quart classificat amb 28 punts, a tres del triple empat en el lideratge de la classificació que el formen la Martinenca, el Castellví de la Marca i el Mediona.

Els de Sant Llorenç d’Hortons tenen el principal objectiu d’ascendir de categoria. Per aconseguir-ho, compten amb una àmplia plantilla de 22 jugadors, 13 d’ells del poble i la resta de Martorell. 
Onze titular del FC Hortonenc a la Granada || FC Hortonenc

No hay comentarios:

Publicar un comentario