lunes, 10 de noviembre de 2014

A Sant Llorenç guanya el Sí-Sí

El 9N també va tenir repercussió a Sant Llorenç d’Hortons i tothom, a partir dels 16 anys, va poder anar a votar a l’Escola CEIP Pau Casals
Veïns de Sant Llorenç intervenint a la jornada || Joan Estruch
1083 veïns i veïnes de Sant Llorenç d’Hortons van anar a votar en la jornada de participació sobre el futur polític de Catalunya. Les portes de l’Escola es van obrir a les 9 del matí i es van tancar passades les 8 del vespre i entre aquestes hores, hi van passar més de mil persones.

Els resultats diuen que més d’un 86%, 937 persones, han sonat suport al Sí-Sí, tot declarant.-se partidaris de la independència, a la resposta Sí-No hi van votar més d’un 6%, 70 persones. Pel que fa el No, van votar-ho 35 persones, un 3%, en blanc ho van fer 5 veïns i altres 22 persones. Resultats positius per l’alta participació del poble ja que compte amb 2700 habitants repartits en les diferents urbanitzacions.

La jornada es va desenvolupar sense incidents, amb normalitat i en un ambient festiu, cívic i pacífic. L’acte es va celebrar a l’Escola CEIP Pau Casals, entitat pública on es practiquen els cursos entre P3 i sisè de primària i també on es fan totes les campanyes electorals. Dividits en tres taules per a poder votar, també n’hi havia una altra a part dirigida per l’alcalde, Àlex Jover, per deixar la teva firma en cas d’estar en contra amb les Nacions Unides per la forma en què s’ha votat. 

Ernest Parés, el votant 1000 del 9N || Joan Estruch
Entrada de l'Escola CEIP Pau Casals || Joan Estruch

No hay comentarios:

Publicar un comentario