miércoles, 12 de noviembre de 2014

Paco Castro abandona el F.C.Hortonenc 22 anys després

El director econòmic del club ha presentat la seva dimissió

El director econòmic del F.C.Hortonenc, Paco Castro, ha decidit presentar la seva dimissió i abandonar el club 22 anys després de la seva arribada. Les raons són varis desacords amb l’actual junta, sobretot amb el president, Javi Zufia, i amb el vicepresident de l’entitat, Juan Mesas.

Ja fa temps que no es portaven massa bé. Paco té 64 anys mentre que el president i el vicepresident en tenen 48 i 43 respectivament. Això ha provocat xocar en moltes decisions i el Castro s’ha vist apartat de les decisions importants del club. La última gota del got ha estat en la decisió de comprar roba nova per l’equip amateur. Paco Castro volia que aquesta fos amb els colors tradicionals de tota la història del club, grocs i blaus. En canvi els altres dos, volien que la roba d’entrenar es canviés al color negre ja que és més modern.

Fa 3 anys el director econòmic ja va tenir varies enganxades amb els altres directius però gràcies al suport dels jugadors es va quedar. Paco Castro és un home molt estimat, ja que apart de la seva funció a la junta, era el delegat del primer equip. Ell era l’encarregat de rentar la roba després dels partits, els portava plàtans i begudes isotòniques a les mitja part de cada encontre i si algú es feia mal, era el primer en sortir al camp i fer-li un massatge.

Així doncs, el club perd un home important dins el vestuari del primer equip i un home Hortonenc de tota la vida que de ben segur que es trobarà a faltar.

El passat dimarts va entregar tot el material del club que tenia a casa i va acomiadar-se dels jugadors del primer equip, va afirmar que li feia molt de mal haver de deixar-nos i que seria molt dur per ell. Va decidir fer-ho pel grup del whatzapp que el formen tots els jugadors de la primera plantilla.


Discurs de Paco Castro per acomiadar-se
de la primera plantilla || Joan Estruch

No hay comentarios:

Publicar un comentario