miércoles, 26 de noviembre de 2014

Viña Zorzal Rosado, el millor garnatxa del tast

El Cafè organitza el primer tast de vins a Sant Llorenç d’Hortons
Biel Jover, d'esquenes, i els participants a l'inici de l'acte || Joan Estruch
Biel Jover va organitzar el passat 25 de novembre a El Café de Sant Llorenç d’Hortons el primer tast de garnatxes organitzat en aquesta entitat. El motiu de l’acte va ser per atraure a la gent del poble i ensenyar els diferents gustos que pot tenir i saber la seva opinió al respecte.

Biel és un veí Hortonenc de 22 anys i que té sobre les seves esquenes quatre anys com a cap de sala del Restaurant el Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès. Actualment està estudiant un màster de sommelier i per això va voler expressar els seus coneixements a la gent del poble.

L’acte va tenir força èxit i va comptar amb el tast de quatre garnatxes. El  Celler Roig Parals Blanc, el Viña Zorzal Rosado, el Celler Roig Parals Negre i el Bodegas Tritium Negre. Jover feia una breu explicació de les característiques de cadascun i a continuació es provava.

Arribats aquest punt, es va posar en comú quins gustos tenia, quines olors transmetia per acabar tots amb un sopar i amb un bon garnatxa per beure. 

Biel olorant el Celler Roig Parals || Joan Estruch

Quatre assistens catant la garnatxa || Joan Estruch



No hay comentarios:

Publicar un comentario