lunes, 24 de noviembre de 2014

Els benjamins són els únics que guanyen

L’esport ens ha deixat un cap de setmana per oblidar a Sant Llorenç d’Hortons

El penúltim cap de setmana de novembre serà per oblidar pels futbolistes. I és que dels cinc equips que formen les diferents categories, tots han perdut menys els més petitons, els benjamins, que van guanyar a domicili per 4-7.

L’equip amateur, que juga a la Quarta Catalana, va caure derrotat a casa davant un rival directe com és la Martinenca per 0-1. Amb aquesta derrota, la tercera de la temporada, els homes de José Luis Leon cauen fins a la quarta posició a sis punts del líder, el Mediona.

Per altra, l’altre equip amateur és el femení, que tot i el seu bon inici de temporada, van perdre per 4-1 davant el Malgrat de Mar. Pel que fa els dos equips alevins, no han tingut massa sort en aquest inici de temporada i el ‘b’ va caure golejat a casa davant el Sitges i l’aleví ‘a’ va veure com el remuntaven un partit que tenia guanyat per perdre finalment 5-6 davant el Quintinenc.

Així doncs, l’única victòria va arribar en mans dels benjamins. Els nens, nascuts entre el 2005-06, entrenats pel Joan Estruch i l’Oriol Gaset, es mantenen invictes a la lliga a dos punts del líder i aquest cap de setmana es van reafirmar com un candidat a l’ascens guanyant a un camp complicat com és el de Sant Sadurní d’Anoia per 4-7. Joan Casanova va marcar un pòquer de gols, Oriol Olivella en va fer dos i Sergi Planas va completar la golejada. 
L'equip benjamí en un torneig a la pretemporada || FCHortonenc


No hay comentarios:

Publicar un comentario