miércoles, 5 de noviembre de 2014

‘El Café’, primer patrocinador de l’equip femení

Jordi 'Txiqui' Gómez inverteix més de 2000€ per a patrocinar l'equip

El principal bar del poble, ‘El Café’, ha fet una inversió de 300€ i el pagament de tot l’equipatge de l’equip per incloure el seu nom a l’equipació de l’equip, precisament una roba que els del mateix bar han proporcionat fent una inversió d’uns 2000€.

La idea de formar l’equip va sorgir a fins de la temporada passada quan una noia de Sant Llorenç, Berta Gómez, va entrar a la junta directiva. A partir d’aquí, es va passar tot l’estiu buscant noies de totes les edats per finalment formar un equip prou nombrós contant que es de futbol 7.

El conjunt està format per setze noies que han decidit aquesta temporada emprendre un nou projecte, formar el primer equip femení de la història del poble. La meitat d’elles són del poble, quatre més de Gelida i quatre de Martorell, entre quinze i quaranta anys.

Amb patrocinador sobre la taula, només faltava contactar amb una persona dedicada per fer d’entrenador. A última hora, el club es va posar en contacte amb Paco Garcia, experimentat en la matèria ja que duu més de vint anys entrenant equips amateurs.

El club estava format fins aquesta temporada per sis equips, des dels més petits, els prebenjamins, passant per dos benjamins, dos alevins i l’equip sènior que disputa Quarta Catalana. A partir d’ara, caldrà tenir en compte a l’equip femení que s’ha inscrit en el grup 2 de Segona Divisió i entrenaran els dimarts i dijous a partir de dos quarts de nou del vespre.

Samarreta oficial de l'equip femení || Joan Estruch

No hay comentarios:

Publicar un comentario